fbpx

Man die geslachtsgemeenschap heeft met een varken riskeert geen celstraf

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 59- jarige man die ervan wordt beschuldigd erotische handelingen te plegen met een zeug, een vrouwelijk varken, loopt geen risico de bak in te gaan.

Een buur van de vijftiger die woont in de Amerikaanse staat Texas heeft via sociale media melding gemaakt van deze zaak en vraagt de autoriteiten om een onderzoek in te stellen naar de man zijn ontuchtige handelingen met het beest.

Hij zou het dier dat hij in huis heeft regelmatig vastbinden en met zijn eigen geslachtsdeel penetreren.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een persoon ervan wordt beschuldigd erotisch actief te zijn geweest met een varken.

OOK INTERESSANT
Studie: alle anticonceptiepillen verhogen risico op borstkanker

In de jaren 90 werd ook een man uit Wateringen, Nederland, door buren betrapt op het hebben van gemeenschap met een varken. Er zijn toen geen acties ondernomen.

GFC Lifestyle verneemt dat bijna elke Amerikaanse staat bestialiteit in één of andere vorm strafbaar heeft gesteld. In de staat Texas echter mag men echter zonder gevolgen, mits het dier geen pijn wordt aangedaan, vrijelijk hun gang gaan.

In onder anderen Japan, Finland en bepaalde delen van Australië zijn dergelijke activiteiten tussen mens en dier ook niet helemaal verboden.

Foto ter illustratie.