Man die eerst niet geloofde in Covid-19 waarschuwt vanuit ziekenhuisbed: je wilt niet eindigen zoals ik (video)

GFC NIEUWSREDACTIE- ‘Je wilt niet eindigen zoals ik.’ Dat is de huiveringwekkende boodschap van een man die nu moeite heeft met ademen nadat hij het coronavirus heeft gekregen.

De man uploadde een video naar zijn Facebook-account waar hij uitlegde dat hij voorheen niet geloofde dat het coronavirus echt was en daarom niet dacht dat hij persoonlijke beschermingsmiddelen moest dragen. ‘Ik heb geen masker gedragen. Ik had het moeten doen. Ik deed het niet,’ zei hij in de video.

‘Ik dacht dat dit gewoon de griep was, dat het allemaal zou verdwijnen, dat het politiek was. Ik dacht niet dat een masker zou helpen. Je wilt niet eindigen zoals ik. Ik heb moeite met ademhalen. Misschien moet ik worden geïntubeerd als het erger wordt.’

Kijkers die naar de video luisteren, kunnen horen hoe Stacey er alles aan doet om elke ademhaling in zijn longen te krijgen.

Hij heeft iedereen over de hele wereld opgeroepen om het advies van artsen en gezondheidsfunctionarissen op te volgen en thuis te blijven tenzij het absoluut noodzakelijk is om uit huis te gaan.

Hij heeft iedereen die in het openbaar wil uitgaan, dringend aangespoord om van zijn fouten te leren en een gezichtsbedekking te dragen.

Foto ter illustratie: Nsey Benajah