fbpx
Man die auto met stenen heeft vernield in de kraag gevat

GFC NIEUWS- De 48-jarige Rakeshkoemar is op woensdag 18 maart aangehouden door de politie van het bureau Flora. De man wordt ervan verdacht vernielingen te hebben aangebracht aan het voertuig van een man.

Op die bewuste woensdag kwam de man laat in de avond thuis aan. Hij merkte op dat iemand zich dichtbij de voertuigen van zijn huisgenoten bevond en verdacht rond zich heen keek. Die voertuigen stonden langs de openbare weg geparkeerd. Aangezien twee weken eerder was ingebroken in een van de voertuigen, ging hij poolshoogte nemen.

Raskeshkoemar rende weg bij het zien van de man die de verdachte achterna ging. Raskeshkoemar raapte toen een paar stenen op en gooide die naar het voertuig van de benadeelde. Daarbij is de voorruit en een zijspiegel van het voertuig kapot gegaan.

De verdachte is wegens vernieling door de politie aangehouden en opgesloten. De politie zal ook nagaan of hij meer weet van de auto-inbraak.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…