Man deelt het bed met 14-jarige dochter van medicijnman en komt op mysterieuze wijze om het leven

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 25-jarige man bekende geslachtsverkeer te hebben gehad met de 14-jarige dochter van een traditionele genezer voordat hij twee dagen later overleed.

De man in het Afrikaanse Zimbabwe ging naar naar de ouders van het meisje om vergeving te vragen en vroeg ook toestemming om de urine van hun dochter te krijgen, zodat hij kon genezen van de ondraaglijke pijn die hij ervoer na geslachtsgemeenschap te hebben gehad met de minderjarige.

Een buurtbewoner vertelde dat de man zich sinds vorige week vrijdag ziek voelde na intiem te zijn geweest met de dochter van een traditionele genezer, schrijft nieuwsmedium Iharare.

De vader van het slachtoffer, de medicijnman, gaf toe dat de man genaamd Kudakwashe inderdaad bij hem thuis was gekomen en bekende dat hij met zijn dochter had geslapen en om zijn vergeving had gesmeekt.

De inmiddels overleden man bracht de hele nacht door met de dochter van de traditionele leider, terwijl zijn vriend afgelopen vrijdagavond ook met de 19-jarige zus van de minderjarige op dezelfde dag het bed deelde.

De dood van de man wordt door de politie onderzocht.