fbpx
Facebook Pagelike Widget

Man bezwangert partners dochter, 14, terwijl ze in ziekenhuis was met hun zieke baby

GFC NIEUWS- Een man bezwangerde de 14-jaar-oude dochter van zijn partner, terwijl de vrouw in het ziekenhuis vertoefde met hun zieke baby.

De man was alleen thuis met de tienerdochter van de vrouw uit een vorige relatie.

Terwijl de moeder in het ziekenhuis met de baby bleef, leidde de volgens de man het een tot het ander toen hij en de tiener een avond naast elkaar op de bank zaten.

Het meisje was nog maagd, en raakte zwanger.

De tiener besloot de zwangerschap te behouden en hield de relatie en wie de vader van de baby was geheim voor haar moeder.

Ze liet de moeder geloven dat een jongen op haar school de vader was.

De seksuele relatie tussen de man en het meisje stopte echter niet, maar ze kregen nog een jaar seks en raakte het meisje voor een tweede keer zwanger op haar 15e.

De man overhaalde haar om abortus te plegen, werd deze week aangehaald in de rechtszaal in Leicester, Engeland.

Het meisje gaf pas in 2018 aan haar moeder toe wat er was gebeurd – zeven jaar nadat ze voor het eerst seks had met de man.

Ze gingen naar de politie en de man werd gearresteerd.

Hij ontkende in eerste instantie, maar gaf later toe dat hij maar een keer seks had met het meisje en dat hij onder invloed van drugs verkeerde.

Tijdens de zitting huilde hij.

De rechter moet nog vonnis wijzen.

Meer nieuws

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…