fbpx
Man bewaart zijn nagelknipsels een jaar lang en maakt er een verlovingsring van

GFC NIEUWS- Een man heeft een jaar lang zijn nagelknipsels bewaard en die vervolgens bewerkt tot een ‘diamanten’ ring.

Het heel proces is gedeeld op Twitter in een video die viraal ging.

De ‘South China Morning Post’ meldde dat Kiwami Japan 365 dagen lang zijn nagelknipsels had bewaard en die bewerkt tot sieraad.

Toen hij een hoeveelheid knipsels verzameld had, deed hij ze in een blender.
Dit leverde echter niet de gewenste consistentie op, dus vermaalde hij ze vervolgens tot een heel fijn poeder, alvorens te mengen met water in een pan.

Bij stap vier wordt de nagelpoeder samengedrukt en watermengsel gemaakt, waarna het geheel voor 90 minuten in een oven wordt gezet.

Wat uit de oven kwam, kan alleen worden omschreven als een brok donkere klei.

De man nam het mengsel en vormde het tot een diamant-gelijkende steen en plaatste die vervolgens in een zilveren ring, die hij ook zelf had gemaakt.

Alhoewel het filmpje giraal ging, was niet een ieder onder de indruk van zijn creatie. Velen vonden het smerig en vies en alles behalve romantisch.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…