fbpx
Man beroofd van geld en goud, rovers laten vluchtauto onbeheerd achter

GFC NIEUWS- Drie gewapende criminelen beroofden een illegale goudopkoper in het weekend van een geldbedrag in Surinaamse dollar en een hoeveelheid ruw goud.

Tijdens de beroving heeft het 37- jarig slachtoffer een letsel opgelopen aan zijn mond.

Kort voor de beroving werd hij opgebeld door een man, die aangaf dat hij goud te verkopen had. Er werd een afspraak gemaakt om elkaar te ontmoeten voor een drogisterij in de buurt bekend als Latour-2.

Zoals afgesproken ging de benadeelde naar de locatie, alwaar hij twee mannen in een personenauto tegenkwam. Hij nam plaats in de auto om zaken te doen. Nadat de benadeelde in de auto zat, kwam een derde man tevoorschijn die ook plaats nam in het voertuig.

De mannen reden vervolgens met hem weg en werd hij mishandeld en beroofd van zijn geld en ruw goud. Het goud had hij toevallig bij zich op dat moment. Na de beroving lieten de criminelen de benadeelde uitstappen in de Sakamonistraat waarna zij wegreden met de buit.

Na de melding werd het gebied door de politie afgekamd en werd de auto waarin de criminelen reden, onbeheerd aangetroffen in de Sjoelbakstraat. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie.

Het is duidelijk dat vanwege de illegale wijze waarop het slachtoffer ruw goud opkoopt hij het risico nam om met onbekende personen zaken te doen. Dit geeft echter niemand het recht om hem te beroven, benadrukt de politie.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)