Man beroofd van geld en goud, rovers laten vluchtauto onbeheerd achter

GFC NIEUWS- Drie gewapende criminelen beroofden een illegale goudopkoper in het weekend van een geldbedrag in Surinaamse dollar en een hoeveelheid ruw goud.
Tijdens de beroving heeft het 37- jarig slachtoffer een letsel opgelopen aan zijn mond.
Kort voor de beroving werd hij opgebeld door een man, die aangaf dat hij goud te verkopen had. Er werd een afspraak gemaakt om elkaar te ontmoeten voor een drogisterij in de buurt bekend als Latour-2.
Zoals afgesproken ging de benadeelde naar de locatie, alwaar hij twee mannen in een personenauto tegenkwam. Hij nam plaats in de auto om zaken te doen. Nadat de benadeelde in de auto zat, kwam een derde man tevoorschijn die ook plaats nam in het voertuig.
De mannen reden vervolgens met hem weg en werd hij mishandeld en beroofd van zijn geld en ruw goud. Het goud had hij toevallig bij zich op dat moment. Na de beroving lieten de criminelen de benadeelde uitstappen in de Sakamonistraat waarna zij wegreden met de buit.
Na de melding werd het gebied door de politie afgekamd en werd de auto waarin de criminelen reden, onbeheerd aangetroffen in de Sjoelbakstraat. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie.
Het is duidelijk dat vanwege de illegale wijze waarop het slachtoffer ruw goud opkoopt hij het risico nam om met onbekende personen zaken te doen. Dit geeft echter niemand het recht om hem te beroven, benadrukt de politie.

Overige berichten