fbpx

Man belt vrouw per ongeluk op tijdens vreemdgaan

Het zal je maar overkomen. Je krijgt telefoon van je echtgenoot en hoort hem vreemdgaan met een andere vrouw. Rose maakte het mee en vertelde haar verhaal aan Britse krant The Sun.

Rose en Matt waren een gelukkig getrouwd koppel. Matt was wel veel in het buitenland voor zijn werk en daar had zijn vrouw het moeilijk mee. Om haar te troosten stuurde hij haar telkens een boeket rozen.

Op een avond wanneer Matt weg was voor zijn werk, kreeg Rose een video-oproep van hem. Toen ze opnam, bleef het scherm zwart. Matt had haar dus per ongeluk opgebeld. Al snel had de vrouw door dat haar man in het gezelschap was van een vrouw. Ze hoorde hen afspreken in een hotelkamer. Niet veel later kreeg Rose een sms’je van haar overspelige echtgenoot waarin stond dat hij moest ‘overwerken’.

OOK INTERESSANT
Pasgeboren baby overlijdt mysterieus tijdens slaap: 'ze kreeg opeens een bloedneus'

Nu Rose op de hoogte is van het bedrog, vallen de puzzelstukjes op hun plaats. Op een dag, wanneer Matt in het buitenland was voor zijn werk, kreeg ze een boeket lelies toegestuurd. Dat vond Rose vreemd, omdat ze meestal rozen krijgt. “Rozen voor Rose”, zei Matt altijd. De vrouw dacht er toen niet verder over na. Nu beseft ze dat de bloemen niet voor haar bedoeld waren, wel voor de minnares van haar man, die Lily heet. Het waren dus “lelies voor Lily”.

Rose stuurde Matt nog een bericht om duidelijk te maken dat hun relatie gedaan is. Sindsdien heeft ze niets meer van hem gehoord.