Man bedreigt minnaar met de dood uit vrees dat zijn vriendin de relatie zou ontdekken

GFC NIEUWS- Een 21-jarige man bedreigde zijn minnaar met de dood in een poging om te voorkomen dat zijn vriendin achter hun geheime relatie zou komen.
Dylan Upton is ingesloten voor 11 jaar, nadat hij zijn oorlogsveteraan met een mes bedreigde, terwijl hij de oudere man had vastgebonden op bed en diverse items van hem stal.
Upton draaide door toen hij foto’s van zichzelf zag op de telefoon van zijn minnaar, meldt Manchester Evening News.
In de Manchester Crown Court werd aangehaald dat Upton de man op 10 juni van het afgelopen jaar heeft bedreigd, een dag nadat het koppel een festival samen had bezocht en seks had.
Behalve mishandeling en bedreiging van de man, stal hij enkele waardevolle spullen, waaronder een oorlogsmedaille, een laptop, valuta en familiefoto’s.
Vervolgens dirigeerde hij het slachtoffer om over de vloer te kruipen en zeggen ‘ik ben een pervert’, terwijl hij werd gefilmd door Upton.
Daarna werd hij in een toilet opgesloten, terwijl Upton de woning doorzocht naar bewijzen die zouden kunnen aantonen dat de twee een relatie hadden. Hierna verliet hij de woning.
Het slachtoffer liep twintig verschillende verwondingen op.
Upton ontkende in eerste instantie dat hij het slachtoffer kende, maar werd gepakt nadat zijn DNA werd gevonden op een tandenborstel in de woning van de man.
Volgens zijn advocaat was Upton bezorgd om zijn homoseksuele aard en heeft hij nu spijt van zijn daden.

Overige berichten