fbpx
Facebook Pagelike Widget

Man bedreigt ex-vriendin met illegaal wapen

GFC NIEUWS- De 35-jarige Leonard G. is op 23 juli aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo en overgedragen aan de politie van Uitvlugt voor bedreiging van zijn ex-vriendin met een vuistvuurwapen.

De ex-vriendin bracht ongeveer een jaar geleden een einde aan de intieme relatie vanwege veelvuldige mishandeling door Leonard.

De man wilde zich echter niet neerleggen aan het besluit en probeerde haar weer voor zich te winnen. Toen het eindelijk tot hem doordrong dat zij geen relatie meer met hem wilde hebben, bedreigde hij haar met een vuistvuurwapen.

De vrouw deed aangifte waarna de politie tegen hem optrad.

Bij de aanhouding van Leonard trof de politie een illegaal vuistvuurwapen aan in zijn bezit. Het wapen is in beslag genomen.

Hij is achter slot en grendel gezet door de politie.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.