fbpx
Man aangereden en in bewusteloze toestand achtergelaten langs de weg

De 50-jarige C.B. werd vorige week donderdagochtend in bewusteloze toestand in de Anamoestraat aangetroffen na een aanrijding.

Het slachtoffer had een barstwond aan het hoofd en was bij aankomst van de politie niet aanspreekbaar. Hij werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Daags daarna is de politie, met behulp van camerabeelden, erachter gekomen dat C.B. door een personenauto was aangereden. Die autobestuurder is doorgereden en liet hem in hulpeloze toestand achter langs de weg.

Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis. Die autobestuurder wordt opgespoord door de politie.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.