fbpx

Man aangehouden voor poging zware mishandeling en bedreiging

GFC NIEUWS- De politie van Uitvlugt heeft de 35-jarige Mario C. op 26 september opgesloten voor poging tot zware mishandeling en bedreiging.

De dochters van Mario en zijn buurvrouw kregen op zondag 22 september ruzie met elkaar. Mario begaf zich hierna naar de buurvrouw om te vragen wat er gaande was.

Volgens een verklaring van Mario sprak zijn buurvrouw ruw en klapte hij haar in het gezicht. De buurvrouw haalde op haar beurt een mes tevoorschijn en bedreigde hem ermee.

Beide partijen werden op het politiebureau ontboden. De buurvrouw wenste geen aangifte van mishandeling tegen Mario te doen, vanwege haar jarenlange vriendschap met hem.

Mario en zijn buurvrouw werden ernstig aangesproken door de politie waarna zij weer naar huis mochten gaan.

BEKIJK OOK
Erkenning WHO voor behaald Malariaresultaat in Suriname

De afhandeling van de zaak viel hoogstwaarschijnlijk niet in goede aarde bij Mario, want hij ging gewapend met een houwer naar de woning van zijn buurvrouw.

De buurvrouw zag hem met de houwer in zijn bezit aankomen en rende weg omdat zij het vermoeden had dat Mario haar kwaad wilde doen.

Haar vermoeden was juist, want Mario rende haar met de houwer achterna. De buurvrouw wist zichzelf in veiligheid te brengen en schakelde de politie in.

Mario is door de politie opgesloten. De houwer is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.