fbpx
Man aangehouden voor oplichting

De verdachte Jonathan Kasanpawiro alias Johu, die zich op zondag 12 april heeft aangemeld bij de politie, heeft verschillende personen opgelicht.

Hij heeft geld en gouden sieraden van zijn slachtoffers verduisterd.

Jonathan won eerst het vertrouwen van zijn slachtoffers en bood vervolgens zijn diensten aan om tegen betaling hun goudensieraden schoon te maken door die door een goudbad te halen. Dit laat de politie vandaag weten.

Nadat de verdachte de sieraden en geld van zijn slachtoffers had ontvangen, verbrak hij het contact met ze.

Een aantal van de benadeelde personen heeft inmiddels contact gemaakt met de afdeling Kapitale Delicten.

De politie roept overige slachtoffers op om ook in contact te nemen met het politiebureau Nieuwe-Haven op het telefoonnummer 403608.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…