Man aan rechteroog geraakt door schot uit alarmpistool

Een man die enkele heethoofden op 1 januari uit elkaar probeerde te halen, is aan zijn rechteroog geraakt door het schot uit een alarmpistool. Zijn goede intentie om de vechtersbazen uit elkaar te halen, liep verkeerd af, schrijft de politie.

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft in deze zaak twee verdachten aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Kwatta.

Het gaat om Shailesh L. (35) die is aangehouden voor het betasten van een vrouw die zich voor een winkel bevond. De vrouw zat in een groep te borrelen voor de winkel. Shailesh die later erbij kwam, begon de dames in de groep te betasten.

De dames keurden dit af en één van ze verzette zich. Deze dame moest enkele slagen incasseren, omdat zij zich afweerde tegen Shailesh. Omstanders bemoeiden zich met de zaak om erger te voorkomen.

De 28-jarige Virendra, neef van het slachtoffer die erbij was, haalde een alarmpistool uit zijn voertuig waarmee hij in de menigte schoot. Een man die probeerde om erger te voorkomen, werd in zijn oog geraakt.

Door het vuurwapengeweld dat is toegepast en het verwonden van een onschuldige is ook Virendra N. aangehouden voor mishandeling.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Shailesh na verhoor, aangesproken en heengezonden, terwijl Virendra in verzekering is gesteld.(GFC)

Overige berichten