fbpx
Man aan rechteroog geraakt door schot uit alarmpistool

Een man die enkele heethoofden op 1 januari uit elkaar probeerde te halen, is aan zijn rechteroog geraakt door het schot uit een alarmpistool. Zijn goede intentie om de vechtersbazen uit elkaar te halen, liep verkeerd af, schrijft de politie.

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft in deze zaak twee verdachten aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Kwatta.

Het gaat om Shailesh L. (35) die is aangehouden voor het betasten van een vrouw die zich voor een winkel bevond. De vrouw zat in een groep te borrelen voor de winkel. Shailesh die later erbij kwam, begon de dames in de groep te betasten.

De dames keurden dit af en één van ze verzette zich. Deze dame moest enkele slagen incasseren, omdat zij zich afweerde tegen Shailesh. Omstanders bemoeiden zich met de zaak om erger te voorkomen.

De 28-jarige Virendra, neef van het slachtoffer die erbij was, haalde een alarmpistool uit zijn voertuig waarmee hij in de menigte schoot. Een man die probeerde om erger te voorkomen, werd in zijn oog geraakt.

Door het vuurwapengeweld dat is toegepast en het verwonden van een onschuldige is ook Virendra N. aangehouden voor mishandeling.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Shailesh na verhoor, aangesproken en heengezonden, terwijl Virendra in verzekering is gesteld.(GFC)

Meer nieuws

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…