fbpx
Man (49) zet oplichtingspraktijken voort na zijn in vrijheidsstelling

De in vrijheid gestelde 46-jarige oplichter Vinodkoemar D. alias vorige week zondag door de recherche van regio Midden wederom aangehouden.

Deze man was op zaterdag 6 april door de politie van het ressort Livorno aangehouden en in verzekering gesteld omdat hij twee seniorenburgers had opgelicht.

Hij had de bejaarden opgelicht met geldbedragen in SRD. Nadat Vinodkoemar’s vader de bedragen had terugbetaald, werd hij na een week door het Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld.

Vinodkoemar had zijn lesje niet geleerd, want na zijn invrijheidstelling ging hij door met zijn oplichtingspraktijken. Inmiddels hebben vijf benadeelden aangifte van oplichting tegen Vinodkoemar gedaan bij de recherche van Politie Regio Midden.

Vinodkoemar werd opgespoord en op 5 mei aangehouden door de politie. De verdachte is in verzekering gesteld ter zake oplichting.

Het vermoeden bestaat dat Vinodkoemar meer personen opgelicht heeft dan die vijf die reeds aangifte hebben gedaan. De recherche van Regio Midden roept andere benadeelden op om contact te maken met de afdeling, indien zij ook aangifte willen doen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.