fbpx
Man, 32, sterft nadat hij vast kwam te zitten in buis waterglijbaan

GFC NIEUWS- Een man is 1,2 meter diep vast komen te zitten in een buis van een waterglijbaan in het Amerikaanse Scottsdale.

Toen de man op de waterglijbaan van het buitenzwembad van het Eldorado Aquatic and Fitness Centra ging, kwam hij ongeveer 1,2 meter ver vast te zitten in een van de buizen die de glijbaan ondersteunden. Hij schreeuwde om hulp, maar de enige die hem hoorde was een politieagent die buiten rondliep. Die slaagde er niet in om hem op tijd te bevrijden.

De politie zegt te vermoeden dat de dakloze man over een hek geklommen is. De waterglijbaan moest uiteindelijk ontmanteld worden om het lichaam van de man te kunnen bevrijden.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…