fbpx
Mamma poli ’s Lands ontvangt partij borstprotheses

GFC NIEUWS- De Mamma poli van ‘s Lands Hospitaal kreeg gisteren een doos aan borstprotheses gedoneerd.

Het betreft een jaarlijkse schenking van Farida Ilahi die zich in Nederland inzet voor dit project. Zij is een persoonlijk contact van dokter Tjandra Akloe, chirurg in ‘s Lands Hospitaal en oprichtster van de Mamma poli.

Ilahi heeft bij dit project ondersteuning van Jeanet Berends van de Livera Winkel in Nederland. Dokter Akloe is ingenomen met de geste, omdat heel veel vrouwen die een behoefte hebben aan een prothese, daarmee gelukkig worden gemaakt. Ze is daarom er ook van overtuigd dat Ilahi het hart op de juiste plek heeft en ook nog een warm hart heeft voor Suriname.

Cliënten van de Mamma Poli mogen eerst contact maken via 473655, toestel 2217, om daarna volgens afspraak langs te komen voor hun prothese.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.