fbpx
Facebook Pagelike Widget

Mahadjan Ram Adhinweg wordt na 35 jaar geasfalteerd

De Mahadjan Ram Adhinweg in het ressort Domburg wordt na 35 jaar geasfalteerd. Deze weg was eerder een zandweg en werd enkele jaren terug betegeld.

Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken(OW) heeft vanmiddag onder grote belangstelling het startsein voor de asfaltering van de belangrijke verbindingsweg in het district Wanica gegeven. Deze weg verbindt namelijk de Martin Luther Kingweg en de Sir Winston Churchillweg.

Clifton Amoida, senior technisch-medewerker op de afdeling Wegen Sectieplanning bij OW zegt dat de weg 2.1 km lang en 5 meter breed is. De weg krijgt een asfaltlaag van 11 cm.

Daarnaast komen er bij de St. Carolusschool de nodige zebrapaden en 3 plateaus.

Het ligt in de bedoeling dat de weg medio juni 2015 opgeleverd wordt.

“ Ik doe een beroep aan alle weggebruikers om zich te houden aan de regels wanneer de weg opgeleverd is. Let op je snelheid en ga niet over de weg met een truck zwaarder dan 8 ton”, haalde hij aan.

Minister Parmessar gaf aan dat deze weg decennia lang niet is onderhouden. “De leider van de revolutie heeft de weg aangelegd en sindsdien is er niet naar omgekeken. Het is dezelfde leider die deze weg aanpakt. De aanpak van de weg brengt verlichting in de onaangename situatie waarin de mensen zich bevinden”, aldus Parmessar.

De minister gaf verder aan dat er afgesproken is met de aannemer Kuldipsingh dat ze voor 5 jaar onderhoud moeten zorgdragen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…