fbpx

Magere vrouw uit Paramaribo die kapot gaat door bijnaam SPUIS (spin-muis) krijgt hulp

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een extreem magere vrouw uit Paramaribo die al jaren wordt geplaagd met de bijnaam SPUIS krijgt eindelijk hulp.

De 29- jarige heeft sinds haar kinderjaren veel eraan gedaan om voluptueus te worden, echter heeft dat tot nu toe geen zichtbare resultaten opgeleverd. Haar benen en armen zijn opvallend dun.

De twintiger heeft de hulp ingeroepen van het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) omdat zij zich nu ook mateloos begint te storen aan de bijnaam die ze heeft gekregen van familieleden en vrienden.

SPUIS wordt door haar plaaggeesten gebruikt als samenvoeging van een spin en muis.

Een vertegenwoordiger van het KIVC laat aan GFC Lifestyle weten dat de dame emotioneel eronder lijdt dat ze deze bijnaam heeft gekregen.

BEKIJK OOK
Surinaamse vrouwen moeten stoppen om hun huidskleur lichter te maken met fotoshoppen, zegt Nederlander die met ze date

Bekijk ook: Gezichtsbehandeling Constantin goedkoopste en beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

Om die reden is direct het verzoek gedaan aan de Europese topexpert op het vlak van verjonging, lichaamsgewichtsbeheersing en mentale gezondheid Jonathan Clarke om de gekwetste Surinaamse vanuit zijn land, Nederland, te adviseren hoe ze wat voller kan worden.

Het VrouwenCollectief is ook al begonnen met het in gesprek gaan met de kwelgeesten. Het verzoek wordt gedaan om de vrouw niet meer te pesten.