fbpx
Maffiabaas bijt vinger cipier af en eet die op

GFC NIEUWS- Een baas van de Siciliaanse maffia Cosa Nostra heeft in de gevangenis de vinger van een cipier opgegeten.

De 60-jarige Giuseppe Fanara zit een levenslange gevangenisstraf uit in de gevangenis van Rome.

Fanara ging volledig door het lint toen zeven cipiers zijn cel doorzochten. De maffiabaas beet hierbij de rechterpink af van één van de cipiers. Vervolgens viel hij de andere cipiers aan met een bezemsteel. De autoriteiten wisten pas na twee uur Fanara onder controle te krijgen.

De afgebeten vinger is nooit teruggevonden en de aanklager concludeert dat de gedetineerde de pink naar alle waarschijnlijkheid heeft opgegeten. Het bizarre incident vond al op 17 juni plaats maar is nu pas bekend geworden.

De maffiabaas is inmiddels overgeplaatst naar de zwaarbeveiligde gevangenis van Sassari in Sardinië. Er loopt nu een zaak tegen hem in verband met zware mishandeling van de cipier.

Fanara werd in 2009 tot levenslang veroordeeld voor de moord op twee broers die zich tegen de eisen van de Cosa Nostra hadden verzet, en over de moord op drie mannen na conflicten tussen twee maffiaclans.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…