fbpx
Maatschappelijk werker, 39, dood aangetroffen door vriend, terwijl ze wachtten op corona testresultaten

GFC NIEUWS- Een grappige en liefdevolle maatschappelijk werker werd dood aangetroffen in haar woning door haar vriend, terwijl het koppel wachtte op de resultaten van een coronatest.

Natasha Ott, uit New Orleans in the VS, werd door haar partner, Josh Anderson, gevonden op de keukenvloer.

De HIV counselor had ruim een week terug een test gedaan, nadat ze verkouden werd en daags daarna koorts had.

De vrouw kon eerder via haar werk worden getest, maar gaf de gelegenheid aan andere kwetsbare personen, omdat er maar vijf kits over waren.

In een hartverscheurende post op Facebook legde Josh uit dat Natasha gezond was en smeekte anderen om de pandemie serieus te nemen.

Op dinsdag 10 maart had Natasha plotseling last van verkoudheid. Ze ging naar haar huisarts voor een grieptest, maar die bleek negatief.

In het weekend van 13 maart werd ze echter kortademig en koortsig. Ze stuurde een bericht zondag naar haar vriend en zei dat ze de volgende dag gaat voor een test op kantoor.

Maandag nam ze de test en voelde ze zich dinsdag goed genoeg en liet samen met Josh de hond uit.

Natasha voelde ze zich de komende dagen goed, maar zei wel dat ze het gevoel had dat er iets in haar longen was.
De testresultaten verwachtte ze de maandag daarop, 16 maart.

Twee dagen daarvoor zei ze nog dat ze hoopvol is, maar toen ze na enkele uren niets van zich liet horen, ging Josh naar haar woning en zag haar levenloos op de keukenvloer.

Intussen is het testresultaat bekend en was Natasha besmet met het coronavirus.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.