fbpx

Maatregelen tegen eigenaar short-stay hotel Moengo die minderjarig meisje toeliet

GFC NIEUWS- Er zullen maatregelen getroffen worden tegen de eigenaar van het appartementencomplex die dinsdag een minderjarig meisje toeliet in het gebouw.
Het 15-jarig meisje dat met haar 17-jarige vriend de plek aandeed voor vertier overleed kort daarna in een van de kamers. Volgens diverse berichten in de media zou het meisje tijdens seks zijn doodgebloed. Dit wordt echter niet gezegd in het politiebericht.
De politie meldt het volgende:
De politie van Moengo kreeg op dinsdagmorgen 18 augustus een melding dat een 15-jarig meisje overleden was in een appartement. De politie koerste derwaarts voor onderzoek en trof het ontzielde lichaam van het meisje in een kamer van het appartement aan. Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen dat het meisje en haar 17-jarige vriend voor vertier in het appartement waren. Volgens een verklaring van haar vriend voelde het meisje zich plotseling onwel en kwam kort daarna te overlijden. Het lijk vertoonde geen sporen van geweld. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam door de politie in beslag genomen voor obductie. De 17-jarige jongen is na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden na bij proces-verbaal te zijn verhoord. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Recherche Regio Oost van de politie. Er zullen bestuurlijke maatregelen getroffen worden tegen de eigenaar van het appartementencomplex.

BEKIJK OOK
Wegomlegging donderdag omgeving Onafhankelijkheidsplein vanwege Jaarrede president