fbpx
Maatregelen tegen eigenaar short-stay hotel Moengo die minderjarig meisje toeliet

GFC NIEUWS- Er zullen maatregelen getroffen worden tegen de eigenaar van het appartementencomplex die dinsdag een minderjarig meisje toeliet in het gebouw.

Het 15-jarig meisje dat met haar 17-jarige vriend de plek aandeed voor vertier overleed kort daarna in een van de kamers. Volgens diverse berichten in de media zou het meisje tijdens seks zijn doodgebloed. Dit wordt echter niet gezegd in het politiebericht.

De politie meldt het volgende:

De politie van Moengo kreeg op dinsdagmorgen 18 augustus een melding dat een 15-jarig meisje overleden was in een appartement. De politie koerste derwaarts voor onderzoek en trof het ontzielde lichaam van het meisje in een kamer van het appartement aan. Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen dat het meisje en haar 17-jarige vriend voor vertier in het appartement waren. Volgens een verklaring van haar vriend voelde het meisje zich plotseling onwel en kwam kort daarna te overlijden. Het lijk vertoonde geen sporen van geweld. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam door de politie in beslag genomen voor obductie. De 17-jarige jongen is na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden na bij proces-verbaal te zijn verhoord. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Recherche Regio Oost van de politie. Er zullen bestuurlijke maatregelen getroffen worden tegen de eigenaar van het appartementencomplex.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.