fbpx
Maandag meer duidelijkheid over coördinatie Covid-19-gebeuren in Suriname

GFC NIEUWS- Nieuwbakken minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, zegt dat er maandag meer duidelijkheid zal zijn over hoe verder met de coördinatie van het Covid-19-gebeuren in Suriname.

De minister was vrijdagmiddag aanwezig op de persconferentie van de regering met betrekking Covid-19. Danielle Veira, die vanaf het begin de leiding had over het Nationaal Covid-19 Managementteam, was niet aanwezig op de persconferentie, terwijl kolonel Jerry Slijngaard van het NCCR, na enkele weken weer te zien was.

Minister Ramadhin zegt dat de regering onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heel serieus omgaat met het Covid-19-vraagstuk. De president zal binnenkort in een toespraak de verdere aanpak van dit virus aangeven.

Het besluit is alvast genomen om dagelijks rond 20.00 uur, één keer per etmaal, de cijfers via de website bij te werken. Dit is volgens de minister nodig om de rust te bewaren. Er zal dagelijks ook een ‘situation-report’ over Covid-19 worden gepubliceerd.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…