fbpx

Maagtabletten verminderen kans op stevige erecties

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Dat maagzuurremmers de kans op het krijgen stevige erecties verkleint is bij weinig mannen bekend.

De Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke legt aan GFC Gezondheid uit waarom het gebruik van maagzuurremmers vaak in verband staat met erectieproblemen.

Volgens de topexpert, die ook de belangrijkste adviseur is van Constantin, kan het langdurig gebruik van deze maagzuurremmers, onder anderen protonpompremmers zoals omeprazol, pantoprazol en rabeprazol, een negatieve invloed hebben op de aanmaak van Nitric Oxide(NO).

Hij legt uit dat bij het eten van nitraatrijke groentesoorten, de aanmaak van het gezonde en zeer noodzakelijk NO verstoord raakt bij een tekort aan maagzuur.

NO is cruciaal voor het krijgen van erecties en zorgt ook voor een optimalere doorbloeding, hoger libido en betere gezondheid.

Jonathan Clarke die dagelijks een theelepeltje van het populaire natuurmiddel TOMBA aanbeveelt aan heren die hun potentie op natuurlijke wijze willen versterken, zegt verder aan GFC dat voldoende maagzuur zeer noodzakelijk is voor de vertering van verschillende voedingssoorten.

OOK INTERESSANT
Bloedneus baby: als die na 10 minuten niet stopt direct naar de spoedeisende hulp

De Europese deskundige benadrukt dat personen die maagzuurremmers van hun arts voorgeschreven hebben gekregen niet zomaar met het gebruik hiervan mogen stoppen. Dat mag pas na goedkeuring van hun behandeld arts.

Maatregelen die bijdragen aan het reduceren van maagzuurproblemen zijn onder meer: zorg voor een gezond gewicht, eet niet te veel tegelijk, gebruik geen alcohol en prikhoudende dranken, drink geen frisdranken en zure vruchtensappen zoals sinaasappelsap, eet een paar uur voor het slapen gaan niet meer en plaats het hoofdeinde van uw bed op een hogere stand.