fbpx

LVV Regio Midden heeft nieuwe coördinator

GFC NIEUWS- Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij heeft sinds kort een nieuwe coördinator aangesteld voor Regio Midden en wel in de persoon van Rudi Martodimedjo.

De nieuwe coördinator zegt dat hij de productie van plantmateriaal van het ministerie zal aanpakken en LVV weer die rol zal geven die zij verdient.

Onder zijn leiding zijn de voorlichters van het Onder directoraat Landbouw enkele dagen geleden gestart met het aanmaken van nieuw plantmateriaal. Na 2 dagen zijn er nu al 1.500 jonge Cleopatra-plantjes aangemaakt.

BEKIJK OOK
President Santokhi eregast bij inheems festival Wit Santi

Minister Rabin Parmessar heeft enkele veranderingen aangekondigd. Deze veranderingen zullen ervoor moeten zorgen dat zaken beter aangepakt worden.

Het verhogen van de productie en de aanmaak van plantmateriaal is daar een voorbeeld van. Verder het effectief inzetten en bijscholen van het personeel op de verschillende directoraten.

Met de aanmaak van de nieuwe plantensoorten zal de samenleving weer in de gelegenheid gesteld worden om vruchtbomen en groenteplantjes te betrekken bij het ministerie.