fbpx
LVV- minister brengt bezoek landbouwers te Alkmaar Commewijne

De minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij heeft op donderdag 14 mei 2015 een bezoek gebracht aan de landbouwers te Alkmaar in het district Commewijne.

Volgens de minister is het reeds lang zijn streven geweest een bezoek te brengen aan deze groep landbouwers. Vanwege zijn drukke werkschema heeft hij in zijn een jaar zittende periode niet eerder een bezoek kunnen brengen.

De minister was een en al oor voor de noden van de groep. Hij beloofde een machine in te zetten die moet bijdragen aan een goede ontwatering . Verder is het ministerie bezig met een pompgemaal aldaar.

Ook kwamen elke landbouwer in aanmerking voor meststoffen. De bewoners waren zeer verheugd met de aanwezigheid van de bewindsman. Het is namelijk de eerste keer dat een LVV- minister een bezoek brengt aan het plaatsje, voert de voorlichtingsdienst van LVV aan.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…