fbpx
LVV komt personeel tegemoet

GFC NIEUWS- Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) verkoopt in opdracht van minister Rabin Parmessar basisgoederen aan personeelsleden.

Dit vindt plaats in het kader van de Covid-19 verwikkelingen in Suriname.

Dinsdag is gestart met de verkoop van spijsolie, rijst in verpakkingen van 5 en 10 kg en enkele andere basisgoederen tegen de kostprijs aan het aanwezig personeel.

De bewindsman benadrukt dat deze actie niet van langdurige aard is, maar bedoeld om het personeel tegemoet te komen.

“Ons personeel staat centraal en we proberen op aangepaste wijze de diensten naar de samenleving te blijven verlenen. We nemen de veiligheid van ons personeel heel serieus, maar samen met de bond gaan we ook na hoe we het personeel tegemoet kunnen komen met de aanschaf van de nodige artikelen”, gaf Parmessar aan.

De bond is in samenwerking met de Financiële afdeling van het ministerie verantwoordelijk voor de verkoop van de producten.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).