fbpx
Facebook Pagelike Widget

LVV komt personeel tegemoet met melkproducten en meer

GFC NIEUWS- In opdracht van Minister Rabin Parmessar van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij heeft het speciaal ingesteld COVID-19 team van het ministerie, enkele mogelijkheden uitgewerkt hoe in te spelen op de mogelijkheden die het ministerie biedt, om haar eigen personeel tegemoet te komen.

In dat kader is aan de directie van de Melkcentrale gevraagd, dagelijks haar melkproducten aan te bieden ten verkoop aan het personeel. Dit initiatief is goed aangekomen bij het personeel en daarvan maken zij goed gebruikt van.

Daarnaast zal de komende week eveneens gestart worden met het aanbieden van levensmiddelenpakketten ter ondersteuning in het kader van de verscherpte maatregelen vanuit de overheid. De afgelopen week werd het personeel reeds verrast met wat gratis aangeleverd fruit, waaronder bacoven door het Bananen bedrijf FAI Nv. Ook het Citrus bedrijf Alliance heeft wat Citrus producten goedkoop ten verkoop aangeleverd voor het personeel.

Het ministerie wilt hiermee inspelen op de huidige situatie en haar personeel de riem onder het hart steken. Deze initiatieven dienen ook als stimulans en motivatie naar het personeel in verband met deze bijzondere situatie.

Het ministerie dat als zeer cruciaal ministerie wordt aangemerkt voor de garantie van voedselvoorziening en de voedselveiligheid in Suriname kan in navolging van andere ministeries haar deuren daarom niet sluiten, maar juist haar dienstverlening verhogen.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…