fbpx
LVV geeft toestemming voor visactiviteiten tot monding Corantijnrivier

GFC NIEUWS- Het ministerie van Landbouw, Veeteelt & Visserij (LVV) en de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS) hebben toestemming verleend aan de beroepsvisserij om visserijactiviteiten te ontplooien tot de monding van de Corantijnrivier.

Benadrukt wordt dat het nog steeds verboden is om de grens over te steken naar Guyana en omgekeerd.

Personen die zich niet houden aan de maatregelen zullen aangepakt worden. Zo zullen vissersvaartuigen aan de ketting worden gelegd, waarna door het ministerie van LVV de visvergunning zal worden ingetrokken.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.