fbpx

Lozingen Sophia’s Lust opgehaald

Het districtscommissariaat van Wanica – Noordwest heeft in samenwerking met Wanica – Zuidoost lozingen opgehaald te Sophia’s Lust. Districtscommissaris (dc) Sarwankoemar Ramai zegt dat het hierbij gaat om reguliere ophaalwerkzaamheden. Het ontwateringssysteem in dit gebied had een dringende aanpak nodig.

“Wij willen niet verrast worden door de zware regenbuien, daarom dat wij eerder zijn begonnen met voorbereidingen om de ophaalwerkzaamheden zo gauw mogelijk af te hebben”, zegt de dc.

Volgens Ramai beschikt het commissariaat Wanica – Noordwest niet over de nodige equipement, vandaar dat er een beroep is gedaan op collega districtscommissaris Audrey Hankers van Wanica – Zuidoost.

OOK INTERESSANT
De kansen en gevaren bij selecteren nieuwe minister van ROM

Tijdens deze ophaalwerkzaamheden zijn specifiek de woongebieden aangedaan, omdat daar het ontwateringsprobleem het grootst was. Er zijn ook inritten aangetroffen, waarbij die niet voorzien waren van duikers, maar ook lozingen met duikers die verstopt waren kregen een ophaal- en schoonmaakbeurt.

Buurtbewoners die in staat waren om zelf duikers aan te schaffen, werden daartoe in de gelegenheid gesteld, waarna de betonnen buizen door de aanwezige machines en manschappen zijn geplaatst. De medewerking van de plaatselijke bewoners wordt door Ramai zeer op prijs gesteld.(GFC)