fbpx
Lokaal leiderschapsinstituut biedt state-of-the-art digitale leeroplossingen

GFC NIEUWS- Het leiderschaps- en management instituut FranklinCovey Suriname, heeft haar geavanceerde digitale leeroplossingen gelanceerd. Betiteld als de ‘Virtuele Academie’, is het internationaal bekend als ‘All Access Pass’.

Deze oplossing is bestemd voor elke organisatie, ongeacht haar initiatieven of trainingsbehoeften. De Virtuele Academie is een gemakkelijk toegankelijk platform, en bevat al het wereldklasse trainings- en coaching materiaal van FranklinCovey.

FranklinCovey is de wereldleider in het helpen van organisaties om resultaten te behalen die blijvende Veranderingen in menselijk gedrag vereisen; dit is vaak de moeilijkste uitdaging waarmee een organisatie wordt geconfronteerd. Als dit is bereikt, is het ook het meest duurzame concurrentievoordeel voor elke organisatie.

FranklinCovey partnert met u door haar Intellectueel eigendom beschikbaar te stellen in trainingsoplossingen, instrumenten en methoden. Het Intellectueel eigendom is gebaseerd op tijdloze principes en bewezen praktijken.

Uiteindelijk is het doel om onmiddellijke en incrementele – maar ook transformerende resultaten te behalen op het gebied van Human Resources.

Met de virtuele academie zal FranklinCovey haar huidig bereik van meer dan 150 landen nog sneller accelereren. Met meer dan 2.000 medewerkers en 67 partners wereldwijd wordt er eenduidig samengewerkt aan de gemeenschappelijke missie om voortreffelijkheid in mensen en organisaties, overal, mogelijk te maken.

De Virtuele Academie is ontworpen met drie belangrijke pijlers in gedachten: 1) flexibiliteit, 2) impact en 3) toegevoegde waarde. Het stelt organisaties in staat om: in levende lijve of digitaal toegang te hebben tot training en coaching materiaal, oplossingen, tot op individueel niveau, op maat te snijden, meer te leren tegen een lagere eenheidsprijs.

Het omvat al het intellectueel eigendom van FranklinCovey op het gebied van leiderschap, management, vertrouwen, strategie uitvoering, productiviteit, klantloyaliteit, verkoop en nog veel meer.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…