fbpx
Lockdown: zoon vermoordt vader, pleegt zelfmoord en laat boodschap in bloed achter

GFC NIEUWS- Een jongeman heeft naar verluidt zijn vader gedood en daarna zichzelf in hun familiewoning gedurende de lockdown in Schotland.

Nicholas Mooney, die volgens familieleden gezondheidsproblemen had, schreef met bloed overal in de woning dat hij zijn vader had vermoord. Ook op zijn iPad probeerde hij uit te leggen wat zich had afgespeeld.

De 23-jarige jongen stak zijn 60-jarige vader neer met een mes en gebruikte hetzelfde mes om zelfmoord te plegen afgelopen donderdag.

De zoon had in bloed geschreven: “Ik heb dit gedaan. Niemand anders was erbij betrokken. Ik heb hem vermoord.”
De jongen heeft geen reden opgegeven.

De dood van de vader wordt behandeld als moord. In het geval van de jongen blijkt er geen sprake te zijn van vals spel, heeft het sectierapport uitgewezen.

“Het is een echte tragedie. De zaak wordt verder onderzocht,” liet de politie weten.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…