fbpx
‘Live your Dreams’ concert van Shailendra Bhoelai

Shailendra Bhoelai geboren in een muzikale familie te Saramacca en heel jong geëmigreerd naar Nederland volgt zijn spirituele dromen al zijn leven lang.

Het concert donderdag 7 december bij Flex Mall staat in het teken van ‘Live your Dreams’. Bhoelai zegt het levende voorbeeld te zijn dat alles mogelijk is als je maar in jezelf gelooft.

Het concert is een weergave van zijn muzikale carrière en creativiteit. Ook zullen er lokale topmuzikanten hun bijdrage leveren.

Vanaf zijn kinderjaren zit het creatieve en muzikale in zijn bloed en is hij al heel erg actief bezig als autodidact met sounds en beelden. Met name de oude Bollywood films en Indiase klassieke muziek hebben een grote rol gespeeld in zijn muzikale ontwikkeling.

Als producer en filmcomposer heeft hij al heel wat furore gemaakt zowel nationaal als internationaal. Op Surinaams gebied heeft Bhoelai meegewerkt aan de drama documentaire “ Het geheim van Mariënburg” geregisseerd door niemand minder dan Ramdjan Abdoel Rahman.

Als hoogtepunt in zijn muzikale carrière heeft Bhoelai recentelijk op 15 november 2017 een award binnen weten te slepen op het filmfestival KaPow IFF (Hollywood) als Filmcomposer voor de soundscoring “Dark Love”.

Dit heeft deuren geopend voor hem om met filmproducers uit Hollywood te werken waaronder Chris Kooreman (MD van Beat Royalty Group, Inc) waar de Surinaamse Jazz zangeres Sabrina Starke destijds onder contract stond.

Ook met filmmaakster Anna Spyrou (Los Angeles) heeft Shailendra Bhoelai een samenwerkingsverband.(GFC)

Meer nieuws

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…

Lions biedt gratis diabetestest aan

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central is met ondersteuning van haar moederclub Lions Club International gestart met een diabetesproject om het bewustzijn over de gevaren…