fbpx

Live discussie over veiligheid in buurten

Op dinsdag 14 november werd op het terrein van de STVS een paneldiscussie gehouden met als thema: Veiligheid. Het panel bestond uit vertegenwoordigers van de verschillende buurtorganisaties.

De discussie die live te volgen was, ging tussen burgers en deskundigen over diverse veiligheidsaspecten die de samenleving raken.

Deze discussie-avond had als doel na te gaan hoe de burger zelf kan bijdragen aan het veilig houden van zijn of haar omgeving. Aanleiding tot deze discussie is een campagne van de social media Chanel ‘Makandra’ met als onderwerp “Samen veilig save”.

OOK INTERESSANT
Aangetroffen stoffelijke resten waarschijnlijk van 27-jarige vermiste man

Onder het publiek waren onder andere de minister van Justitie en Politie ad interim en vertegenwoordigers van het commissariaat Paramaribo – Zuidwest.

Makandra creëert, genereert en distribueert multimediale content waarin informatie, identificatie, fascinatie en variatie voor de Surinaamse burger centraal staat.

Hin missie: Bouwen aan een Surinaamse (online) community die proactief, kritisch en oplossingsgericht denken en doen demonstreert.(GFC)