fbpx

Live benefietshow ‘Nederland voor Suriname’ met Jörgen Raymann en Humberto Tan

GFC NIEUWS- Op woensdag 8 juli werd er een ive benefietshow ‘Nederland voor Suriname’ met Jörgen Raymann en Humberto Tan gehouden.
Nederland voor Suriname is een inzamelingsactie voor SU4SU www.Su4Su.nl.
Jörgen Raymann, Humberto Tan, Mildred Roethof, Glen Faria, Trijntje Oosterhuis, Gerda Havertong, Jeangu Macrooy, Yannick Hiwat, Tommie Christiaan, Kees van der Spek, Dwight Dissels en vele andere Nederlanders willen met een benefietavond hulp bieden aan het zwaar getroffen Suriname.
Nederland voor Suriname wordt een warme show met bijzondere optredens en ontroerende verhalen, waarbij geld wordt ingezameld om een humanitaire ramp te voorkomen. Natuurlijk mag er ook gelachen worden en zal een bijzondere gast de eindstand van de inzamelingsactie onthullen. Nederland voor Suriname wordt ondersteund door het Rode Kruis.
Jörgen Raymann: “De huidige crisis treft vooral de gewone Surinamer buitengewoon hard. De verbondenheid en bijzondere band tussen Nederland en Suriname bestaat al heel lang en zal blijven bestaan. Laten we elkaar helpen.”
Wil jij ook een steentje bijdragen? Ga dan naar www.Su4Su.nl of kijk op woensdag 8 juli vanaf 20.30 uur, meteen na het NOS Journaal, naar Nederland voor Suriname.
Nederland voor Suriname is een initiatief van Jörgen Raymann en Mildred Roethof (Human Nature Films) in samenwerking met de NTR.

OOK INTERESSANT
Politie verscherpt handhaving met bijstand Nationaal Leger