fbpx

Lip vrouw(27) uit Tourtonne 'kapotgeslagen' door vriend na vondst condoom onder stoel auto

GFC NIEUWS- Een 27- jarige vrouw die woont in het noorden van Paramaribo heeft maandmiddag een bebloede lip opgelopen nadat haar vriend, met wie ze samenwoont, haar heeft mishandeld. De man beschuldigt het slachtoffer van ontrouw binnen de liefdesrelatie.

De mishandelaar, J.P., vond maandag tijdens het schoonmaken van zijn auto, een nog ongebruikte condoom in de verpakking onder de bestuurdersstoel. Hij trok vervolgens de conclusie dat zijn vriendin dat daar per ongeluk is vergeten of kwijtgeraakt. Het voertuig wordt door beide personen gebruikt om mee te rijden.

OOK INTERESSANT
Surinaamse wielrenners werken druk internationaal schema af

Twee familieleden zeggen aan GFC Nieuws dat hun nicht een paar klappen in het gezicht heeft ontvangen terwijl ze nergens schuldig aan is. De van ontrouw beschuldigde vrouw heeft verteld dat ze niet weet hoe het nog verpakte condoom in de auto terecht is gekomen.

Ze vermoedt dat een vriendin het condoom moedwillig onder de stoel heeft geplaatst toen ze samen waren gaan ‘wandelen’ met het doel problemen binnen haar relatie te creĆ«ren.

Foto ter illustratie/ Reproductive Health Supplies Coalition