Lions stelt wederom gratis diabetestest beschikbaar

GFC NIEUWSREDACTIE- Lions Club Paramaribo Central zal dit jaar wederom de gratis diabetestest aanbieden aan de gemeenschap.
In deze periode van Covid-19 is het voor de Lions een grote uitdaging om de hulpbehoeftige mens te blijven dienen onder het motto We Serve. Ondanks de risico’s is volgens Lions President Glenn Tewari zijn club drukdoende diverse gemeenschapsprojecten voor te bereiden voor hulpbehoeftigen en andere sociale instellingen. Ook ziekenhuizen en scholen zullen ondersteund worden de komende periode.
“Wij hebben de drukke feestdagen achter de rug, waarbij men flink heeft gesmuld van diverse lekkere gerechten. Vaak genoeg staat men er niet bij stil dat het overmatig snoepen en smullen diverse risico’s met zich meebrengt; denk maar aan diabetes mellitus en hypertensie. Als lions willen wij de gemeenschap daarom weer de gratis diabetes millites test aanbieden,” zegt Tewari.
Eenieder wordt opgeroepen om deel te nemen aan deze test en de resultaten te bespreken met de huisarts. De test kan meer hier vinden.

Overige berichten