fbpx

Lions renoveert speeltuin O.S. Kwatta

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central, Leo Club Gadotjo en Devinas Enterprises hebben de speeltuin van de Openbare School Kwatta gerenoveerd.
Middels dit project leveren ze ook een bijdrage aan de vorming van het Surinaams kind. De speeltuin van de O.S. Kwatta verkeerde in een zeer deplorabele staat en de Lions voelde zich geroepen om samen met haar partners deze speeltuin te renoveren, zodat de scholieren straks bij de aanvang van het nieuw schooljaar weer gebruik kunnen maken van de speeltoestellen.
Lions Club Paramaribo Central heeft als oudste Lions club in Suriname diverse projecten met vertegenwoordigers uit het Surinaams bedrijfsleven ten behoeve van het onderwijsproces in Suriname op diverse scholen uitgevoerd.
Volgens de president van Lions Club Paramaribo Central, Glenn Tewari, heeft zijn organisatie niet alleen gewerkt aan de renovatie en de bouw van speeltuinen voor scholen, maar heeft ook gewerkt aan het doneren van sportmateriaal aan scholen.
Met samenwerkingspartner Lions Club Guyanne Doyenne uit Frans-Guyana is ook een speeltuin gebouwd voor O.S. Munderbuiten. Op deze school is eerder dit jaar ook de Lions We Serve Wall in samenwerking met HJ de Vries opgezet, waarop educatieve – en bewustwordingsberichten en tips zijn geplaatst ten behoeve van de samenleving.
Er staan voor later dit jaar nog meer projecten voor de jeugd op programma die volgens Tewari onder het motto van de Lions, namelijk ‘We Serve’, zullen worden uitgevoerd. De gemeenschap wordt gevraagd om in deze moeilijke tijd in Suriname de projecten te blijven ondersteunen ten behoeve van de hulpbehoeftige mens.

BEKIJK OOK
Man tijdens ruzie in buik gestoken, dader aangehouden