fbpx
Lions Paramaribo doneert weer aan ’s Lands Hospitaal

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central heeft vandaag met ondersteuning van Shanon Sardjoe en Siegfried Mangal van Nethcar Lines uit Nederland een partij goederen gedoneerd aan het ’s Lands Hospitaal.

De donatie bestond uit rolstoelen, rollators, en andere medische verzorgingsartikelen.

Deze schenking heeft volgens Lions president Glenn Tewari plaatsgevonden in het kader van de technische samenwerking tussen zijn club en het hospitaal. Recentelijk heeft de Lions ook voor dit ziekenhuis een triagepoli neergezet in het kader van de strijd tegen Covid-19.

Eerder dit jaar had Lions Club Paramaribo Central goederen aan ’s Lands, het Academisch ziekenhuis en het RK Ziekenhuis geschonken. Middels deze schenkingen geeft de Lions ook invulling aan haar missie in Suriname, namelijk de hulpbehoeftige mens dienen onder het motto We Serve.

Tewari zegt dat er binnenkort meer goederen uit Nederland arriveren voor de gezondheidssector in Suriname. De particuliere sector en andere vrienden van de Lions worden opgeroepen om dit project te blijven ondersteunen.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.