fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Lions ondersteunt leerlingen van Saramacca

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central heeft in samenwerking met Leo Club Gadotjo en Devina’s Enterprises aan een groep leerlingen verbonden aan de Brahma Rishi Ashram Vidypeeth in Saramacca schoolpakketten overhandigd in het kader van de start van het nieuw schooljaar.
Volgens de Lions president Glenn Tewari heeft de Ashram welke geleid wordt door Swamiji Raghvanand ook dit jaar een beroep gedaan op de Lions om de kinderen die verbonden zijn aan de Ashram een steuntje in de rug te geven bij de aankoop van schoolspullen.
In deze moeilijke tijd in Suriname hebben de ouders het extra zwaar om naast de verhoogde prijzen in de winkels voor levensmiddelen, ook nog nieuwe schoolkleding en schoolspullen aan te schaffen voor hun kinderen. Lions Club Paramaribo Central voelt zich als oudste club in Suriname geroepen om zowel de ouders als de kinderen in het onderwijsproces te ondersteunen bijgestaan door Lions-vrienden uit het Surinaams bedrijfsleven.
De ontwikkeling van het Surinaams kind in het onderwijsproces is volgens Tewari erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling van land en volk. De Lions werkt samen met haar partners heel graag aan de vorming van het Surinaams kind.
Ook het bedrijfsleven – dat het momenteel erg zwaar heeft in Suriname ook als gevolg van de Covid-19-situatie – stelt zich enigszins beschikbaar om waar nodig een extra steun te geven aan het Surinaams kind en dat stelt de Lions bijzonder op prijs, zegt Tewari.
Hij roept de gemeenschap op om de projecten van de Lions te blijven ondersteunen ten behoeve van de hulpbehoeftige mens.

OOK INTERESSANT
Man tijdens woordenwisseling over fiets met houwer verwond aan hoofd, hals en duim