fbpx
Facebook Pagelike Widget

Lions ondersteunt leerlingen van Saramacca

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central heeft in samenwerking met Leo Club Gadotjo en Devina’s Enterprises aan een groep leerlingen verbonden aan de Brahma Rishi Ashram Vidypeeth in Saramacca schoolpakketten overhandigd in het kader van de start van het nieuw schooljaar.

Volgens de Lions president Glenn Tewari heeft de Ashram welke geleid wordt door Swamiji Raghvanand ook dit jaar een beroep gedaan op de Lions om de kinderen die verbonden zijn aan de Ashram een steuntje in de rug te geven bij de aankoop van schoolspullen.

In deze moeilijke tijd in Suriname hebben de ouders het extra zwaar om naast de verhoogde prijzen in de winkels voor levensmiddelen, ook nog nieuwe schoolkleding en schoolspullen aan te schaffen voor hun kinderen. Lions Club Paramaribo Central voelt zich als oudste club in Suriname geroepen om zowel de ouders als de kinderen in het onderwijsproces te ondersteunen bijgestaan door Lions-vrienden uit het Surinaams bedrijfsleven.

De ontwikkeling van het Surinaams kind in het onderwijsproces is volgens Tewari erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling van land en volk. De Lions werkt samen met haar partners heel graag aan de vorming van het Surinaams kind.

Ook het bedrijfsleven – dat het momenteel erg zwaar heeft in Suriname ook als gevolg van de Covid-19-situatie – stelt zich enigszins beschikbaar om waar nodig een extra steun te geven aan het Surinaams kind en dat stelt de Lions bijzonder op prijs, zegt Tewari.

Hij roept de gemeenschap op om de projecten van de Lions te blijven ondersteunen ten behoeve van de hulpbehoeftige mens.

Meer nieuws

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…