fbpx

Lions doneren aan scholen en instelling

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central , Leo Club Gadotjo en Lions Club Rotterdam West (Nederland) hebben aan zowel de Openbare School Kwatta, als aan het Miranda Lyceum en de Brahmarishi Ashram Vidypeeth Saramacca, sportmateriaal en andere goederen gedoneerd.

Aan OS Kwatta en de Ashram in Saramacca zijn enkele schoolpakketten gedoneerd ( in totaal 36 stuks).

OS Kwatta heeft van Lions Rotterdam West en Lions Club Paramaribo Central ook stoelen voor de klassen aangeboden gekregen.

Voorts hebben de Lions fruitbomen (Plant a tree project) in de grond gedaan voor OS Kwatta. De school ontving ook sportartikelen.

De Swamiji’s van de Brahmarishi Ashram Suriname hebben samen met de pupillen van de Ashram en OS Kwatta geholpen bij het planten van fruitbomen op OS Kwatta.

BEKIJK OOK
Koersontwikkeling ook onderdeel herziening IMF-programma

Naast de schoolartikelen, stoelen en sportmateriaal hebben de leerlingen ook waardebonnen van de Lions ontvangen.

Het project heeft ruim SRD 27.000 gekost. Naast de fundraisingsactiviteiten welke de Lions regelmatig organiseren hebben ook vrienden van de Lions een steentje bijgedragen aan de uitvoering van dit project.

De president van Lions Club Paramaribo Central, Glenn Tewari, bedankt een ieder voor deze ondersteuning en roept de gemeenschap op om de activiteiten van de Lions altijd te blijven ondersteunen.