fbpx
Lions doneert rolstoel aan dwarslaesiepatiënt, kindertehuis en seniorenburger

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central heeft zaterdag een rolstoel gedoneerd aan een dwarslaesiepatiënt die betrokken was bij een aanrijding.

Als gevolg van dit ongeluk is de persoon invalide geraakt en is nu werkloos geworden. “Als Lions is het ook onze taak om aan deze hulpbehoeftige hulp te bieden,” zegt Lions-president Glenn Tewari.

Naast de nieuwe rolstoel heeft de patiënt ook een voedselpakket voor hem en zijn familie mogen ontvangen van de Lions dat beschikbaar is gesteld door het Bureau Eenheid van het Kabinet van de President.

Zaterdag heeft de Lions Club ook een schenking gedaan van rolstoelen aan kindertehuis Matuku in Wanica en een bejaarde mevrouw O.R. (82) die zich na een beroerte blijvend moet voortbewegen in een rolstoel.

Volgens Tewari ondersteunt zijn club alle hulpbehoeftigen die het zwaar hebben in deze periode. Binnenkort zullen nog meer hulpbehoeftigen voorzien worden van een rolstoel en een voedselpakket.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…