Lions Clubs doneert medische hulpgoederen aan twee ziekenhuizen

GFC NIEUWS- De Lions Club Paramaribo Central en Rotterdam West hebben vandaag in samenwerking met Koemar Shipping medisch apparatuur geschonken aan het Sint Vincentius Ziekenhuis en het ’s Lands Hospitaal.
De schenking bestaat rolators en rolstoelen ten behoeve van de zieke mens in deze instellingen.
De Lions dienen internationaal de lokale gemeenschappen onder het motto We Serve en komen altijd in actie waar een fellow citizen extra aandacht en hulp nodig heeft, zo ook in Suriname, zegt Lion Glenn Tewari, President van Lions Club Paramaribo Central.
Tewari zegt dat zijn club en de eerdergenoemde donateurs recentelijk ook de Nierdialyseafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft ondersteund met hulpmiddelen, zoals rolators, rolstoelen, personen weegschaal en vloeibare voeding.
“De nood is erg groot binnen de gezondheidssector in Suriname. De Lions zijn steeds afhankelijk van fundraisingsactiviteiten en andere donaties uit het bedrijfsleven om zo projecten uit te voeren ten behoeve van de hulpbehoeftige mens.
Binnenkort zal Lions Club Paramaribo Central ook via het nationaal bestuur van de Lions in Suriname een financiële bijdrage leveren in het kader van de strijd tegen het coronavirus in Suriname.

Overige berichten