fbpx

Lions Club Wanica zet geslaagden Anne Bakker school in de bloemen

GFC NIEUWS- Lions Club Wanica heeft vorige week de leerlingen van de Anne Bakker school in de bloemen gezet.
Het gaat in deze om de leerlingen van de 6de klas die allen geslaagd zijn voor het MULO. De reden waarom deze kinderen in de bloemen zijn gezet, is vanwege het feit dat de school dit jaar 100 procent geslaagden voor het MULO heeft. Van de 62 leerlingen zijn 10 GO GLO geslaagden.
De kinderen ontvingen van Lions Club Wanica een waardebon ter waarde van SRD 100 en een sleutelhanger met de slogan ”study now and be proud later class 2019/2020”. De GO GLO-studenten kregen als extra stimulans een gegraveerde pen mee. Dit alles geschiedde onder het genot van een hapje en drankje en werden de geldende COVID- 19 maatregelen in acht genomen.
Tezamen met haar donoren en partners die in deze moeilijke COVID-19-pandemie tijd toch nog hun hart op de juiste plaats hebben is het gelukt deze kinderen in de watten te leggen.
De clubpresident, Arun Balgobind, sprak de geslaagden toe en gaf hun aan ten alle tijden hun best te blijven doen op school en in het dagelijks leven. “Hard werken wordt beloond en in het leven is ‘only the sky the limit’. De kennis die jullie vergaard hebben kan jullie niet ontnomen worden.”

BEKIJK OOK
Surinaams Vrouwen Kollectief en Organic Movement