Lions Club Parwani doneert wasmachine en schoonmaakmiddelenpakket aan Mr. Huber Stichting

GFC NIEUWSREDACTIE- De Surinaamse Lions Club Parwani (Paramaribo/Wanica) heeft een wasmachine en schoonmaakmiddelenpakket gedoneerd aan de Mr. Huber Stichting.

Deze donatie is tot stand gekomen door een samenloop van omstandigheden. Een pas geïnstalleerde fellow benaderde de Lions Club om namens Pro Print en Cyrious Support een wasmachine te doneren aan een sociale instelling.

Niet lang daarna werd de Club benaderd door de directeur van de Mr. Huber Stichting, Saliema Jahangier-Jahangir. Zij gaf aan dat de stichting een wasmachine nodig had voor haar dependance te Tamanredjo. Op deze dependance worden jongvolwassenen, met een meervoudige beperking, die wees, halfwees of verstoten zijn, opgevangen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Drama op huwelijksdag: politieagent wordt uren voor trouwfeest om het leven gebracht

Het was dus niet moeilijk om een match te maken en te voldoen aan het verzoek van de directeur. Om het geheel compleet te maken heeft AVA Supply Service een schoonmaakmiddelen pakket toegevoegd aan deze donatie.

Voor een plechtige overhandiging heeft het bestuur besloten een New Members’ Project uit te voeren, zodat de pas geïnstalleerde fellows kennis konden maken met Service Projecten van de Lions Club.

Er was een kort programma opgesteld in verband met de Covid-19 protocollen. De overhandiging werd formeel gedaan door de voorzitter van de commissie, Lion Shannon Liong-A-San, en werd vereerd door de aanwezigheid van de Zone Chairperson 1B Lion Arif Laismohamedkhan. De directeur bedankte de Lions Club voor de donatie en de goede samenwerking.

De kinderen van de Mr. Huber Stichting werden ook betrokken in het programma en hebben de Club bedankt door het zingen van een lied. Zij genoten van de aandacht die zij kregen en vertolkten het lied spontaan ook in het Sranantongo, Sarnami en Javaans.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten