fbpx

Lions Club Paramaribo doneert 16 brillen aan kinderen

Lions Club Paramaribo Central heeft vrijdag in Weest Paraat 5 brillen overhandigd aan kinderen die dringend een bril behoeven. Deze overhandiging vond plaats in het kader van het ‘Sight first’ project van Lions Club Paramaribo Central.

Op zaterdag 28 mei vond ook de overhandiging plaats van brillen in het district Saramacca. Ook daar zijn kinderen geholpen aan een bril. Het aantal brillen dat Lions Club Paramaribo Central heeft overhandigd aan jongeren is 16.

Lions Club Paramaribo Central heeft zich gecommitteerd om zoveel mogelijk jongeren bij te staan, vooral in het kader van hun onderwijsproces, want “de jeugd van vandaag, is het volk van morgen”, zegt Glenn Tewari, president van Lions Club Paramaribo Central.

Ook op het gebied van verkeersveiligheid is deze Lions Club bijzonder actief. De verkeersvlag is ook een project van Lions Club Paramaribo Central. In het kader van verkeersveiligheid werd eveneens door president Tewari een bril overhandigd aan een verkeersslachtoffer. Dit slachtoffer is een tijd geleden betrokken geweest bij een zware aanrijding. Hij is nog steeds aan het herstellen en hierdoor is zijn baan is gevaar. Lions Club Paramaribo Central heeft op aanvraag besloten om dit verkeersslachtoffer bij te staan door het aanschaffen van een bril die hij dringend nodig heeft.

Middels deze laatste donatie sluit Lions Club Paramaribo Central haar ‘Sight first” project voor het bestuursjaar 2015-2016 formeel af.

Overige berichten