fbpx

Lions actief in de strijd tegen Covid-19

GFC NIEUWS- Het is menens voor de Lions service clubs om de Covid-19-pandemie een halt toe te roepen in Suriname.
Daarom blijven ze op allerlei manieren contribueren in het oplossen van de vraag naar medische hulpmiddelen en ander ondersteunend materiaal. Vandaag zijn 8 temperatuurmeters en 10 pedaal ontsmettingsapparaten officieel in gebruik genomen.
Medisch directeur Soenita Nannan Panday-Gopisingh die de donatie in ontvangst nam, gaf aan dat de temperatuurpistolen om de lichaamstemperatuur op te nemen in een behoefte voorziet om lange rijen en het wachten te voorkomen. In diezelfde lijn der behoefte voorzien die ontsmettingsapparaten ook.
Het is ontworpen om met de voet de pedaal te bedienen en de handen te ontsmetten, zonder dat daarbij de handen aan te pas komen. Het vermijden van handcontact moet ertoe bijdragen dat de kans op besmetting wordt geminimaliseerd.
Aanwezig bij de overdracht waren aanwezig Lion Ruben Mendonca, LCIF Coördinator van Lions Club Paramaribo South en collega Lion Romano Morsen, Secretary van Lions Club Paramaribo Felice.
Naast deze twee service clubs heeft ook Lions Club Paramaribo Central aan dit project bijgedragen. ’s Lands Hospitaal bedankt ze hartelijk hiervoor.

BEKIJK OOK
Suriname wil goede verkiezingsreputatie behouden