fbpx
Lijk vermiste Myrtle Bons aangetroffen in zandput

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de als vermist opgegeven 32-jarige Myrtle Bons is woensdagmiddag in een onderwater gelopen zandput aangetroffen in Brokopondo.

Bons is door middel van geweld om het leven gebracht. Obductie heeft dat ook uitgewezen, meldt de PR van het KPS.

Een familielid had enkele dagen geleden aangifte van haar vermissing gedaan te Domburg. Myrtle zou op 5 oktober haar woning hebben verlaten om haar kinderen af te schrijven van een school te Houttuin.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met dit strafrechtelijk onderzoek.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.