Lijk 19-jarige Shiva Sewcharan in beslag genomen

GFC NIEUWSREDACTIE- Het ontzielde lichaam van de 19-jarige Shiva Sewcharan is op 27 juni door de Maritieme politie te Domburg opgevist en in beslag genomen door de politie.

De politie van Domburg kreeg op 25 juni omstreeks 14.20 uur de melding dat een 19-jarige jongeman in de diepte van de Surinamerivier was verdwenen. Shiva vertoefde met zijn buurman en enkele kinderen van de buurt te Domburg.

Het voorlopig onderzoek wees uit dat het latere slachtoffer samen met zijn buren langs de waterkant te Domburg zaten.

De aanwezigen verklaarden aan de politie, dat Shiva op een gegeven moment in het water sprong. Daarbij bleek het dat de jongeman niet wist te zwemmen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Drie familieleden sterven pijnlijke dood na vergiftiging met nep medicijn tegen virus

De buren schoten hem te hulp, maar het latere slachtoffer verdween in de diepte.

De buurtbewoners deden ter zake direct aangifte op het politiebureau Domburg. Een zoekactie die gelijk op touw werd gezet leverde niet het gewenste resultaat op.

In de avond van 27 juni kreeg de politie van Domburg de melding dat vermoedelijk het lijk van de 19-jarige jongeman aan de oever van de Surinamerivier was aangespoeld.

De verschillende instanties werden ingeschakeld en ter hoogte van een visverwerkingsbedrijf werd het lijk van een jongeman aangetroffen. Het ontzielde lichaam van de drenkeling werd opgevist.

Het lijk dat door de familie positief werd geïdentificeerd als te zijn dat van Shiva Sewcharan, is hierna voor obductie door de politie in beslag genomen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten