fbpx
Lichaam van moeder, 26, begraven in plastiek nadat ze verdween tijdens lockdown

GFC NIEUWS- Het lichaam van een vermiste moeder van twee kinderen werd in plastiek gevonden, nadat ze verdween gedurende de lockdown in Moreno, Argentinië.

Camila Aldana Tarocco, 26, werd voor het laatst levend gezien op 4 april, nadat ze haar woning verliet in Moreno in de provincie Buenos Aires.

Haar ex-man Ariel Alberto Gonzalez – die met haar zou lopen naar de bushalte – is hoofdverdachte, melden lokale media.

Nadat haar familie haar als vermist had opgegeven, werd gebruik gemaakt van politiehonden om op zoek te gaan naar de vrouw.

Het lijk werd 10 dagen later gevonden, in plastiek half begraven in de grond, in de buurt van haar huis waar ze woonde met haar huidige vriend.

In eerste instantie werd haar vriend gearresteerd, maar nu is de ex-man ingesloten, die intussen heeft toegegeven dat hij haar heeft vermoord.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…